Αρχική / Νέα / H SPEEDEX χρυσός χορηγός στο "E-COMMERCE & OMNI-CHANNEL LOGISTICS II"

 H SPEEDEX χρυσός χορηγός στο "E-COMMERCE & OMNI-CHANNEL LOGISTICS II"

H SPEEDEX χρυσός χορηγός στο δεύτερο συνέδριο που εστιάζει στα logistics του e-commerce και διοργάνωσε το SUPPLY CHAIN INSTITUTE στις 26 Ιουνίου 2019, µε την επιστηµονική υποστήριξη της PLANNING, που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια δυναµικής παρουσίας στη συµβουλευτική σε θέµατα operations και supply chain.  
 
Η προσέλευση ξεπέρασε τα 170 άτοµα, στελέχη 70 επιχειρήσεων και e-shops. Tο SUPPLY CHAIN INSTITUTE καινοτόµησε για µία ακόµη φορά, φέρνοντας τον Keynote Speaker Coen Schluter, Director Operations e-commerce της Delhaize Βελγίου, ενώ δηµιούργησε ένα µείγµα από εξαιρετικές οµιλίες και ένα ενδιαφέρον discussion panel όπου ακούστηκαν οι τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών της αγοράς. Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αποτελέσµατα ερευνών, και ενηµέρωση από τους leaders της αγοράς για σύγχρονες τεχνολογίες και εργαλεία βελτιστοποίησης της λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SPEEDEX κ. Γιώργος Κατινιώτης ανέπτυξε  ομιλία για τις  “Tαχυµεταφορές στη νέα εποχή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου”. Εστιάζοντας στις κύριες απαιτήσεις των πελατών, κατέληξε πως πρέπει να ακολουθείται πελατοκεντρική κατεύθυνση μέσω του sharing economy που θα συνδυάσει σε ένα κοινό χώρο τη ζήτηση, την προσφορά, την αποθήκευση, τη µεταφορά και την παράδοση στο last mile, με βασικό στόχο τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη.