Αρχική / Νέα / Η SPEEDEX χορηγός του Συνεδρίου «Logistics Solutions VIΙΙ», που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Η SPEEDEX χορηγός του Συνεδρίου «Logistics Solutions VIΙΙ», που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

 

Με θεματικό άξονά του «Το αναπτυξιακό μοντέλο σε τροχιά Logistics» διοργανώθηκε από το Supply Chain Institute την Τετάρτη 19.02.2020 στη Θεσσαλονίκη το Συνέδριο «Logistics Solutions VIΙΙ», ένα πολύτιμο εργαλείο για όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο των Logistics. Στο Συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 200 διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα ενώ 30 εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων του Κλάδου ανέλυσαν όλες τις τελευταίες τάσεις, λύσεις και εξελίξεις, καλύπτοντας το συνολικό φάσμα των Logistics και δίνοντας κατεύθυνση για το βραχυπρόθεσμο logistics plan των επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδας.

Η SPEEDEX, ως μία εκ των τεσσάρων μεγαλύτερων εταιρειών Ταχυμεταφορών της χώρας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τέτοια συνάντηση. Ο κ.Γιώργος Κατινιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της SPEEDEX, συμμετείχε στο panel των ομιλητών, όπου σκιαγραφήθηκε ο ρόλος της Βορείου Ελλάδας στα εθνικά δίκτυα διανομής και τις διεθνείς μεταφορές ενώ εκτενής αναφορά έγινε στα city logistics και τις λύσεις διανομής του μέλλοντος. Η έλλειψη οδηγών και καταρτισμένου προσωπικού και τα μέτρα ασφάλειας και ασφάλισης, που οφείλουν να λαμβάνουν όσοι δραστηριοποιούνται στις εμπορευματικές μεταφορές, ήταν δύο ακόμη θέματα που απασχόλησαν μεταξύ άλλων το discussion panel.