Αρχική / Νέα / Συμμετοχή SPEEDEX στην eCommerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe (ECDM Expo) 2023

Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή της SPEEDEX, για 4η χρονιά, ως εκθέτης στην  “eCommerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe (ECDM Expo)”,  που θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023,  Σάββατο & Κυριακή, στο Ζάππειο Μέγαρο.

 
Η eCommerce & Digital Marketing Expo (ECDM) είναι μια πολυεπίπεδη διοργάνωση με πολλά παράλληλα events  και η μεγαλύτερη επαγγελματική διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τόσο σε εκθεσιακό μέγεθος, όσο και σε εκθέτες και επισκέπτες.
 
Σημαντικό ρόλο παίζουν οι παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης, οι οποίες, με την παρουσία κορυφαίων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, γίνονται πόλος έλξης για τους επαγγελματίες του ηλεκτρονικού επιχειρείν.
 
Η ECDM Expo είναι η μόνη επαγγελματική εκδήλωση μεγάλου βεληνεκούς στη χώρα και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή διεθνώς, στην οποία οι επαγγελματίες-επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση επαφή με προμηθευτές-συνεργάτες, να γνωρίσουν και να συγκρίνουν υπηρεσίες και εταιρείες και να επιλέξουν την καλύτερη λύση για τις ανάγκες τους.
 
Σε έναν κλάδο που εξελίσσεται ραγδαία, οι επισκέπτες αναζητούν συνεργάτες που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και κερδοφόροι, έχοντας την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη.  
 
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την έκθεση και θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερό μας (Περίπτερο F17)! 
 
 
Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας και να κατεβάσετε το εισιτήριό σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.eventbrite.com/e/ecommerce-digital-marketing-expo-greece-southeastern-europe-2023-tickets-460812341117.
 
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πρόγραμμα του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί εντός της έκθεσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το link | ECDM Expo 2023 |.